Let’s meet

Modevakschool Utrecht

Tijdens je studie aan onze modevakschool in Doorn, niet ver van Utrecht, leer je alles wat je moet weten om te beginnen aan een glansrijke carrière in de mode-industrie. De studie is erkend en geaccrediteerd door de overheid. Dit houdt in dat je jezelf na afloop van de studie met trots Bachelor of Business Administration in Fashion mag noemen.

Hoe ziet de opleiding aan de modevakschool nabij Utrecht er precies uit?

De hbo-studie fashion business die je aan onze onderwijsinstelling volgt, duurt slechts 3,5 jaar. Waarom zo kort? Dat heeft alles te maken met de doelgerichtheid van het vakkenpakket. Met deze vakken leer je alles over management én over de mode-industrie. Na afloop van je studie weet jij alles wat je moet weten om aan de slag te gaan binnen een commerciële functie in de fashion-industrie.

Maak kennis met onze modevakschool nabij Utrecht

Het is logisch dat je graag een goed beeld krijgt van onze onderwijsinstelling voordat je jezelf inschrijft voor komend schooljaar. Daarom nodigen we je van harte uit om langs te komen op onze open dag. Tijdens de open dag maak je kennis met studenten, docenten en alumni. Je krijgt een rondleiding, proeft de sfeer, luistert naar presentaties en kunt al je vragen stellen. Schrijf je hiervoor wel even in. Dit doe je eenvoudig via onze website.

Heb je nog vragen over de opleiding?

Indien je nog iets wilt weten over de opleiding fashion business, onze modevakschool in de buurt van Utrecht of de open dag, mag je ons altijd bellen. Je bereikt ons via 0638080420 of 0343 41 64 80. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden? Interessante links:

Top-opleiding 2017