Let’s meet

Fashion academy

Lijkt het jou fantastisch om een opleiding te volgen aan een fashion academy? Waarin je alles leert over management in de fashion industrie? Een opleiding bij TMO Fashion Business School is dan echt iets voor jou. Wij zijn een kleinschalige particuliere business school gericht op de mode sector en zijn gevestigd in Doorn. Dankzij deze kleinschaligheid, ontvang je bij ons veel persoonlijke begeleiding waardoor jij jezelf optimaal kunt ontwikkelen.

Waarin een opleiding bij TMO Fashion Business School verschilt van een opleiding aan een fashion academy

Wat een opleiding aan TMO zo bijzonder maakt vergeleken met een studie bij een fashion academy? Naast alles over fashion, leer je bij ons ons ook alles over business. De opleiding is dus enorm breed. Je krijgt een veelzijdig pakket aan vakken waarin je alles leert over management, marketing en mode. Daarnaast wordt er ook veel tijd besteed aan persoonlijke ontwikkeling. Nadat je na 3,5 jaar afstudeert, heb je de juiste kennis en ervaring om van start te gaan in een functie op hbo-niveau bij een modebedrijf.

Welke weg sla jij in na je opleiding?

Ben je er al uit wat je later wilt gaan worden? Bijvoorbeeld in de inkoop, marketing of sales van een groot modebedrijf? Of ben je een echte ondernemer en droom je ervan om je eigen bedrijf op te zetten in de modebranche? Wat jouw fashion droom ook is, na je opleiding aan onze business school heb je alle handvatten om succesvol te worden.

Zien we jou op onze open dag?

Twijfel je nog tussen een opleiding aan de fashion academy of aan TMO Fashion Business School? Meerdere keren per jaar organiseren we een open dag waar jij als toekomstige student kennis komt maken met onze school. Tijdens deze dag krijg je een rondleiding, ga je naar interessante presentaties en heb je de mogelijkheid om al je vragen te stellen. Ook is het mogelijk om te komen proefstuderen. Schrijf je van tevoren wel even in. Dit doe je eenvoudig via onze website. Wil je nu al een vraagstellen? Neem dan meteen contact op via 0638080420 of 0343 41 64 80.Interessante links:

Top-opleiding 2017