Let’s meet

Hbo retail

Een hbo-opleiding waarin je wordt klaargestoomd voor een glansrijke carrière in de retail. Dat is Fashihon Business, te volgen aan TMO Fashion Business School. Tijdens deze opleiding krijg je te maken met een breed vakkenpakket. Zo gaan veel vakken over management, marketing en business, maar krijg je ook vakken die specifiek over de modeindustrie gaan. Deze vakken zijn aangevuld met persoonlijke ontwikkeling, projecten en praktijkervaring zodat jij jezelf maximaal ontplooit.

Een hbo-opleiding aan TMO Fashion Business School is meer dan alleen retail

Eén ding is zeker: nadat je de hbo-opleiding fashion business aan onze opleiding hebt afgerond ben jij optimaal voorbereid om aan de slag te gaan in het management van een retail bedrijf. Dat heeft voor een deel te maken met de kleinschaligheid van de school. Hierdoor krijg je veel persoonlijke aandacht, wat bijdraagt aan een betere ontwikkeling. Ook zorgt de kleinschaligheid ervoor dat we doelgericht te werk kunnen gaan, waardoor de opleiding slechts 3,5 jaar duurt. Nog meer voorbeelden? Wat dacht je van:

  • TMO behoort tot de 9% beste economische hbo-opleidingen van Nederland.
  • TMO heeft een gemiddeld studierendement van 72% over de afgelopen jaren.
  • 80% van de TMO studenten heeft binnen 3 maanden na afstuderen een passende baan. 10% besluit door te studeren en een master te behalen.
  • Leer alles over retail en meer tijdens een hbo-opleiding aan onze business school

    Zien we jou volgend schooljaar terug op onze opleiding? Of twijfel je nog? In beide gevallen nodigen we je uit om onze open dagen en proefstudeerdagen te bezoeken. Meld je hiervoor eenvoudig en snel aan via de website. Indien je meer wilt weten over de studie, school of iets anders mag je ook altijd bellen via 0638080420 of 0343 41 64 80. Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden.    Interessante links:

    Top-opleiding 2017